Maatwerk

Maatwerk? Ja leuk!

Vrijwel alle producten van Krafti worden handgemaakt en maatwerk is dan ook geen enkel probleem. Zo is het toevoegen van namen en/of een datum op een product doorgaans helemaal gratis. Ook kun je vrijblijvend contact met ons opnemen om een ontwerp te laten maken voor een product naar keuze. Is het ontwerp wat je zoekt? Dan maken we het graag voor je. Toch niet jouw ding? Even goede vrienden! Er zijn geen kosten verbonden aan een ontwerp voor een maatwerk product. Je betaalt pas als je het product daadwerkelijk wilt bestellen.

De collectie van Krafti is momenteel nog volop in ontwikkeling. Nog niet alle producten staan in de webshop, maar vrijwel alles is mogelijk en we rekenen doorgaans slecht enkele euro’s extra voor maatwerk.

Heb je een speciaal verzoek? Bijvoorbeeld net een ander lettertype of formaat? Geen enkel probleem, dat vinden we alleen maar leuk! Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk een heel nieuw product door ons te laten ontwerpen.

Neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Je krijgt sowieso binnen 24 uur een reactie, vaak al veel sneller.